×

Velkommen til Bodystore.com!

0 0,00 kr

Sections

×
    Da Carla

    Lasagne Mais-Riso, 250 g

    Økologiske og glutenfrie lasagneplater som passer perfekt i et glutenfritt kosthold. Lasagne Mais-Riso er laget i Italia med gode, økologiske ingredienser, så nå kan du kose deg med en deilig lasagnemiddag selv om du ikke spiser gluten eller laktose!


    Les mer

    SKU# A2221-596

    39,00 kr

    På lagerLeveringstid: 1-3 arbeidsdager

    Fri frakt over 500,-

    Gratis retur

    Økologiske og glutenfrie lasagneplater som passer perfekt i et glutenfritt kosthold. Lasagne Mais-Riso er laget i Italia med gode, økologiske ingredienser, så nå kan du kose deg med en deilig lasagnemiddag selv om du ikke spiser gluten eller laktose!

    Herlig smak med glutenfrie lasagneplater
    Lasagne Mais-Riso er lasagneplater laget av økologisk mais- og rismel, og som kan brukes akkurat som de tradisjonelle lasagneplatene laget med durumhvete. Dette er et allergivennlig og supert alternativ til tradisjonell durumhvetepasta. Lasagneplatene gir en herlig smak, og de er perfekte å legge lagvis i en ildfast form med en deilig tomatsaus og hvit saus for en fyldig og smaksrik lasagne.

    • Økologiske lasagneplater
    • Gluten- og laktosefri
    • Laget uten hvetemel
    • Pastaplater med mais- og rismel

    Hva er vel bedre enn et skikkelig pastamåltid etter en lang og slitsom treningsøkt? Med Lasagne Mais-Riso fra Felicio Bio kan du gjenskape den tradisjonelle lasagnen med disse glutenfrie lasagneplatene laget med mais- og rismel, som både oppfører seg og smaker som vanlige pastaplater med gluten. Disse lasagneplatene er enkle å tilberede og enda enklere å like!

    Ekte, italienske pastaplater
    Lasagne Mais-Riso kommer fra det velkjente italienske merket Felicia Bio som lager produkter med meget gode og italienske ingredienser. Selskapet har som mål å lage smakfulle kvalitetsprodukter gjennom en moderne produksjonsprosess, men som er basert på en gammel og tradisjonsrik pastakunst.

    Felicia Bio lager produkter for de som elsker pasta, men som ikke tåler gluten eller som av andre grunner ønsker et alternativ til pasta laget av durumhvete. Disse lasagneplatene er et glutenfritt og godt alternativ til alle pastaelskere som ikke spiser gluten!

    Tilberedelsestips:
    Det trenger ikke være komplisert å lage en deilig og lgutenfri lasagne. Alt du trenger, er lasagneplater Mais-riso, tomatsaus (med elelr uten kjøtt), hvit saus og litt revet ost. Legg lasagneplatene lagvis med tomatsausen oppi en ildfast form. Begynn og avslutt alltid med tomatsaus, legg lasagneplatene og sausen lagvis oppå hverandre helt til formen er fylt opp. Toppes med hvit saus og revet ost. Sett den ildfaste formen i ovnen og gratiner lasagnen i ca. 40 minutter på 200 grader.

    Næringsinnhold per 100 g:

    Energi 1534 kJ / 362 kcal
    Fett 1,6 g
    Karbohydrater 80 g
    - hvorav sukkerarter 0,5 g
    Fiber 1,6 g
    Protein 6,1 g
    Salt 0 g

    Ingrediensfortegnelse: Maismel*, rismel*. 

    *Økologisk råvare.

    Oppbevaring: Oppbevar lasagneplatene tørt og svalt.

    Observera att vi inte ansvarar för innehållet i omdömen publicerade på siten. I omdömena beskrivna resultat och effekter är individuella och kan inte generaliseras.