Tilbake
Inkabær ØKO, 160 g

Inkabær ØKO, 160 g

Superfruit

124 kr
Veil.pris 124 kr
På lager

Du vil motta en e-post så snart produktet er tilbake på lager.
Steng
Vil du ha beskjed når produktet er tilbake på lager?
Avbryt
product.backinstock.successmessage
!
Slutt på lager. Motta en mail så snart produktet finnes på lager igjen..

Gratis frakt over 299 kr
Gratis retur
Tollfri leveranse


SKU #A6350-1.MASTER | EAN 7350039930094

Disse økologisk dyrkede og tørkede bærene har et naturlig innhold av jern og fiber. Tørkede Physalisbær egner seg utmerket som topping på grøt og i annen mat!

Les mer
Informasjon
Anmeldelser
Næringsinformasjon & ingredienser

Physalis gir en god start på dagen
Inca Golden Berries (Physalis) har en syrlig smak og er omtrent på størrelse med cherrytomater. Bærene har et naturlig innhold av jern og kostfiber, og den syrlige smaken kan virkelig ta smoothiebowlen din til nye høyder.

Dette guloransje, lille bæret gir deg en god start på dagen og kan med hell testes ut av deg som alltid er på utkikk etter noe nytt og spennende å ha i havregrøten!

Med Inca, 160 g fra svenske Superfruit, får du:

  • En kilde til jern og fiber i kosten
  • Et økologisk dyrket produkt
  • 160 gram tørket physalis med lang holdbarhet
  • En superallsidig topping til grøt, salater ++

Physalisbærene kommer opprinnelig fra Peru, der de har vokst og blitt brukt av mennesker til diverse formål i mer enn tusen år. Det sier at bærene gjorde sitt inntog i Europa allerede på 1700-tallet, da spanske oppdagelsesreisende brakte dem med seg tilbake på skipene sine.

Kjært bær har mange navn
Physalis er jo ikke et spesielt norskklingende navn, likevel er det dette vi kjenner bæret som, siden det er det som vanligvis står på pakkene i butikken. Artig nok, har bæret flere norske navn som vi kanskje ikke bruker så mye lenger; det kalles både barbadoslykt, ananaskirsebær, perubær og kinesisk stikkelsbær. Mye stiligere alternativer enn Physalis!

Tips til bruk
Tørkede physalisbær egner seg utmerket som snacks, men det kan lønne seg å gjøre noe med dem for å balansere den syrlige smaken. Tørket physalis er perfekt som topping til müsli og salater, som ingrediens i hjemmelagde energibarer eller trukket i sjokolade som en jern- og fiberholdig snack.

Visste du at ...
... Physalis er en plante i potetslekten?
... Den syrlige smaken og flotte fargen gjør Physalis til det perfekte, nye innslaget på ostebrettet?

Näringsinnehåll per 100 g
Energi 1 235 kJ / 294 kcal
Fett 6 g
- varav mättat fett 0,7 g
Kolhydrater 42 g
- varav sockerarter 36 g
Fiber 24 g
Protein 6 g
Salt 0 g

Ingredienser: 100% ekologiska Incabär (Physalis peruviana L.).

Ursprungsland: Sydamerika

Förvaring: Förvaras torrt och i rumstemperatur, undvik direkt solljus.

Övrigt: Tänk på vikten av en mångsidig och balanserad kosthållning. 

EU-cert

SE-EKO-03

Icke EU-jordbruk