På grunn av stor belastning har vi for tiden 1-2 dagers lenger leveringstid.

Personvernpolicy

Informasjon om Bodystores behandling av dine personopplysninger

HSNG beskytter ditt personlige personvern. Det betyr f.eks. at vi er åpne om hva vi gjør med dine personopplysninger, at vi ikke selger dine personopplysninger til andre selskaper og at vi overholder gjeldende databeskyttelsesregler. I denne personvernreglene beskriver vi hvordan vi behandler dine personopplysninger, hvilke rettigheter du har, hva du gjør hvis du har spørsmål osv.

Helse- og idrettsernæringsgruppe HSNG AB (org.nr. 556564-4258) (“HSNG / oss / vi / vår / vår”) er ansvarlig for personopplysninger for bruk av dine personopplysninger beskrevet i denne personvernpolitikken. Vi har også utnevnt en databeskyttelsesrepresentant som fører tilsyn med at HSNG overholder databeskyttelsesreglene. Hvis du har spørsmål om vår bruk av informasjonen din, kan du kontakte oss eller vår databeskyttelsesansvarlig på dpo@gymgrossisten.com.

Hvilken informasjon bruker vi om deg?

Vi behandler en rekke typer informasjon om deg. Dette kan være informasjon du sender til oss, annen informasjon blir opprettet av oss og noe informasjon vi samler inn fra andre kilder. Hvilken informasjon vi trenger avhenger av blant annet hvilket forhold du har til oss, f.eks hvis du er kunde eller besøker nettstedet vårt. Noe informasjon må vi bruke slik at vi f.eks kan inngå eller oppfylle vår avtale med deg. Uten slik informasjon kan vi for eksempel ikke inngå kjøpsavtale eller levere et produkt til deg. Vil du vite mer om hvilke data vi bruker se nedenfor.

Hvilke formål behandles personopplysningene dine for?
Vi behandler personopplysningene dine med forskjellige formål. Se mer i den detaljerte informasjonen lenger ned. For deg som er kundeklubbmedlem er det viktig å forstå at Bodystore for eksempel behandler kjøpshistorikken og søk- og bruksoppførselen på nettsiden vår for å kunne anbefale andre produkter som vi tror du også kan være interessert i, samt for å rette personlige tilbud til deg.
Hvilke rettigheter har du, og hva gjør du?
Du har enkelte rettigheter når det gjelder vår behandling av dine personopplysninger. Kontakt Bodystore via gdpr@Bodystore.com. Du kan lese mer om rettighetene dine nedenfor. Rett til tilgang Du har rett til å få en bekreftelse på om vi behandler personopplysninger om deg, og i så tilfelle få en viss informasjon om for eksempel hvorfor vi behandler opplysningene og hvor lenge vi lagrer dem. Du har også rett til å få en kopi av alle personopplysningene dine. Rett til rettelse Du har rett til å få rettet feilaktige eller ufullstendige personopplysninger om deg selv. Rett til sletting og begrensning I enkelte tilfeller har du rett til å få personopplysningene dine slettet, for eksempel om det mangler lovlig grunn til behandlingen eller at vi ikke lenger trenger personopplysningene. Under visse forutsetninger kan du ha rett til å kreve at vi begrenser vår behandling til lagring av opplysningene dine, og at vi ikke bruker dem på annen måte, for eksempel om vi ikke lenger trenger personopplysningene, men du trenger dem for å kunne hevde din rett i en domstol. Rett til innvending Siden vi behandler personopplysningene dine for direktemarkedsføring, har du rett til å innvende mot det. Vi vil da avslutte direktemarkedsføringen. Du har også rett til å innvende mot behandling som skjer med støtte av en berettiget interesse. Under den detaljerte informasjonen om kunder nedenfor, ser du hva våre berettigede interesser er. Rett til dataportabilitet Når vi behandler personopplysningene dine for å fullføre en avtale med deg, eller med støtte i ditt samtykke, har du rett til såkalt dataportabilitet. Det innebærer at du kan få ut personopplysningene dine i et strukturert og maskinlesbart format som gjør at du kan flytte personopplysningene dine. Til forskjell fra retten til tilgang, omfattes kun de personopplysningene du selv har gitt oss.
Hva gjør du hvis du har spørsmål eller klager?
Hvis du har spørsmål angående vår håndtering av personopplysningene dine kan du ta kontakt med oss via gdpr@Bodystore.com eller på telefon; 22 33 33 30. Du kan også sende e-post direkte til vår databeskyttelse avdeling på dpo@Bodystore.com. Du har også alltid rett til å levere en klage eller anmeldelse for overtredelser av gjeldende regler for databeskyttelse til Datatilsynet
Hva skjer hvis vi endrer vår håndtering av personopplysninger?
Hvis vi for eksempel skal begynne å behandle personopplysningene dine med nye formål, samle inn flere opplysninger eller dele opplysningene dine med nye selskap, vil du få informasjon om dette fra oss. Den siste versjonen av informasjonen kan alltid finnes på www.Bodystore.com.
Hva gjelder for bruk av informasjonskapsler (cookies)?
Hvis du vil vite mer om bruk av informasjonskapsler på nettsiden vår, kan du lese mer på lenken nedenfor.

Les mer om vår bruk av informasjonskapsler her

Informasjon for besøkende

Når du bruker nettstedet vårt, sammen med tredjepartsleverantøren, kan det hende at vi bruker informasjonskapsler og lignende identifikatorer og deretter plasserer filer eller kode på enheten din eller nettleseren. Vi gjør dette uansett om du velger å kjøpe et av produktene våre eller ikke. Ved hjelp av informasjonskapsler og lignende identifikatorer behandler vi informasjonen din. for å lette surfeopplevelsen din, å samhandle med deg og optimalisere vår markedsføring for deg. Hvis du vil vite mer om hvordan vi bruker informasjonskapsler, klikk her.

Informasjon for abonnent på nyhetsbrev

Hvis du velger å registrere deg for vårt nyhetsbrev, behandler vi informasjonen din for å sende deg nyhetsbrev.

Detaljert informasjon til alle kunder

Nedenfor finnes informasjon om vår behandling av personopplysningene dine. Bodystores Generelle vilkår finner du her.

Hva slags personopplysninger om deg behandler vi?
De opplysningene vi behandler om deg, er navn, adresse, epostadresse, kjønn, fødselsdato, mobilnummer, kjøpshistorikk, kundesegment, produktvalg, søke- og brukeroppførsel på nettsiden vår, kundenummer, ordrenummer, ip-adresse, samt din kommunikasjon med oss.
Hvilke formål behandles personopplysningene dine for? Hva er det juridiske grunnlaget for behandlingen av personopplysningene dine?
Vi bruker personopplysningene dine for å håndtere ditt kjøp på nettsiden vår, inkludert å behandle dine bestillinger, returer og reklamasjoner. Juridisk grunnlag for denne behandlingen: avtale Vi bruker personopplysningene dine for å sende deg beskjeder om leveringsstatus eller ved problemer med levering av produktene dine. Juridisk grunnlag for denne behandlingen: avtale Vi bruker personopplysningene dine for å håndtere betalingene dine. Juridisk grunnlag for denne behandlingen: avtale Vi vil tilby deg forskjellige betalingsalternativer og kommer til å gjøre en analyse av hvilke betalingsalternativer som er tilgjengelige for deg, samt din betalingshistorikk og dine kredittvurderinger. Juridisk grunnlag for denne behandlingen: avtale Vi bruker personopplysningene dine for å håndtere forespørsler fra deg via vår kundeservice, via epost, vår chattefunksjon, telefon og sosiale medier. Juridisk grunnlag for denne behandlingen: avtale Vi bruker personopplysningene dine for å håndtere garantispørsmål og klager angående produkter. Juridisk grunnlag for denne behandlingen: avtale Vi bruker personopplysningene dine for å identifisere deg og for å bekrefte at du har den lovfestede minimumsalderen for å gjennomføre kjøp på nettsiden vår. Juridisk grunnlag for denne behandlingen: rettslig forpliktelse Vi bruker personopplysningene dine for å bekrefte adressen din overfor eksterne partnere. Juridisk grunnlag for denne behandlingen: interesseavveining Vi bruker personopplysningene dine for å sende deg nyhetsbrev og tilbud. Juridisk grunnlag for denne behandlingen: interesseavveining Vi kan komme til å bruke personopplysningene dine for å oppfylle krav i lover, rettsavgjørelser og myndighetsbeslutninger. Juridisk grunnlag for denne behandlingen: rettslig forpliktelse
Hvor lenge lagrer vi opplysningene dine?
For å oppfylle våre forpliktelser under og etter ditt kjøp av et produkt: tre (3) år fra ditt siste kjøp. For markedsføring og kontakt med kundeservice som baseres på en interesseavveining: tolv (12) måneder fra ditt siste kjøp. For bokføring: sju (7) år pluss inneværende år i henhold til gjeldende lov. For samtlige juridiske forpliktelser lagres opplysningene så lenge som gjeldende lov krever.
Hvor hentes personopplysningene fra?
Vi samler inn personopplysninger direkte fra deg når du gjennomfører kjøp, kontakter oss m.m.
Er det frivillig å oppgi personopplysninger?
Alle personopplysningene dine, bortsett fra «selskap» og «lagrede kredittkort» kreves for at du skal kunne gjennomføre et kjøp på nettsiden vår.
Hvem deler vi personopplysningene din med?
Vi deler personopplysningene dine med selskap som leverer betalingsløsninger, levering av produktene dine, markedsføringsrelaterte tjenester til oss, for eksempel for å håndtere og kommunisere utsendelser og tilbud, samt IT-relaterte tjenester, for eksempel lagring og vedlikehold. Tjenestetilbyderne får kun behandle personopplysningene dine i henhold til våre instrukser, og kan ikke benytte dem til deres egne formål. Mottakerne av personopplysningene dine befinner seg innenfor EU-/EØS-området, samt i Ukraina. For mottakere utenfor EU/EØS har vi sørget for at det foreligger tilstrekkelig beskyttelse for personopplysningene dine gjennom såkalte standardiserte bestemmelser om databeskyttelse. Ta kontakt via gdpr@Bodystore.com dersom du ønsker å se disse.
Gjøres automatiserte avgjørelser?
Vi gjør ingen automatiske avgjørelser om deg.

Detaljert informasjon for kundeklubbmedlemmer

Du er kundeklubbmedlem dersom du har inngått en medlemsavtale med Bodystores kundeklubb for å få relevante tilbud, tilgang til medlemspriser, prioritet ved salg m.m. Vilkårene for kundeklubben finner du her. Nedenfor finnes informasjon om vår behandling av personopplysninger som gjelder spesielt for deg som er kundeklubbmedlem.

Hva slags personopplysninger om deg behandler vi?
De opplysningene vi behandler om deg, er navn, adresse, epostadresse, kjønn, fødselsdato, mobilnummer, kjøpshistorikk, status på medlemskap, kundesegment, produktvalg, tilbud, søk- og bruksoppførsel på nettsiden vår, ip-adresse, samt din kommunikasjon med oss.
Hvilke formål lagres personopplysningene dine for?
Vi behandler kontaktinformasjonen din for å kunne rette personlige tilbud til deg, sende nyhetsbrev, samt kommunisere med deg ved spørsmål, synspunkter osv. Vi behandler kjøpshistorikken, din, samt informasjon og søk- og bruksoppførsel på nettsiden vår, adresse, kjønn, fødselsdato, kundesegment, produktvalg og status på medlemskap for å identifisere og anbefale andre produkter som vi tror du også kan være interessert i, samt rette personlige tilbud til deg I denne hensikt vurderer og analyserer vi personopplysningene dine. Dette innebærer at det forekommer såkalt profilering. Resultatet ar profileringen er at enkelte medlemmer av kundeklubben får enkelte tilbud, mens andre medlemmer av kundeklubben får andre tilbud.
Hvilket juridisk grunnlag finnes for behandlingen av personopplysningene dine?
Det juridiske grunnlaget for behandlingen av personopplysningene dine for de nevnte hensiktene, er å oppfylle vilkårene for medlemskapet i Bodystore kundeklubb.
Hvor lenge lagrer vi opplysningene dine?
Personopplysningene dine behandles for de nevnte hensiktene under medlemskapet ditt i kundeklubben. Dine personopplysninger lagres aldri lenger enn hva som er tillatt enlig lov.
Hvor hentes personopplysningene fra?
Vi samler inn personopplysninger direkte fra deg når du blir medlem, gjennomfører et kjøp, kontakter oss m.m.
Er det frivillig å oppgi personopplysninger?
Alle personopplysningene dine, bortsett fra «selskap» og «lagrede kredittkort» kreves for at du i henhold til medlemsavtalen med Bodystores kundeklubb skal kunne få relevante, tilbud, tilgang til medlemspriser, prioritet ved salg m.m.
Hvem deler vi personopplysningene din med?
Mottakerne av personopplysningene dine befinner seg innenfor EU-/EØS-området, samt i Ukraina. For mottakere utenfor EU/EØS har vi sørget for at det foreligger tilstrekkelig beskyttelse for personopplysningene dine gjennom såkalte standardiserte bestemmelser om databeskyttelse. Ta kontakt via gdpr@Bodystore.com dersom du ønsker å se disse.
Gjøres automatiserte avgjørelser?
Vi gjør ingen automatiske avgjørelser om deg.
Bruk av informasjonen din som vi ønsker å være spesielt oppmerksom på
Vi bruker informasjonen din til å danne en mer detaljert idé om hvem du er, hva du liker og hvilke av produktene våre du kan være interessert i. Vi gjør dette for å prøve å forstå deg bedre, hvilke preferanser du har og hvordan vi kan tilby deg den beste service, tjenester og produkttilbud. Du bør være klar over at dette kan ha visse konsekvenser for deg. Dette kan delvis påvirke hvilke tilbud du mottar fra oss, men også hvilke betalingsalternativer vi gir deg og når, hvor og hvordan vi velger å kontakte deg. Vi analyserer informasjon om deg for å forbedre vår virksomhet, vår hjemmeside, våre produkter og vårt tilbud, samt for å utvikle nye tjenester, produkttilbud og våre arbeidsmetoder. Våre analyser er primært gjort med anonymiserte data. I tilfeller der dette ikke er mulig, foretar vi analyser med ikke-anonymiserte data.

Informasjon om legitim interesse

Som nevnt ovenfor, støtter vi noen ganger vår håndtering av informasjonen din om vår (eller andre parts) såkalte. legitim interesse. Dette betyr at vi har vurdert at vi kan bruke informasjonen din til et spesifikt formål pga. at vår interesse for å bruke informasjonen din oppveier din rett til å bli ekskludert fra bruk. Dette kalles en "balanse av interesse". Vår interesse for å bruke informasjonen din må være velbegrunnet og motivert. Kontakt oss eller vår databeskyttelsesrepresentant dpo@gymgrossisten.com hvis du vil vite mer om hvordan vi har balansert interessene for et bestemt formål.