Sukrin:1 er et søtningsmiddel som kan brukes i stedet for sukker i ulike oppskrifter. Det er viktig at Sukrin:1 ikke utgjør mer enn 20 % av de totale ingrediensene i en oppskrift. Hvis sukkerinnholdet overstiger 20 %, anbefales det å kombinere Sukrin:1 med andre søtningsmidler, for eksempel honning eller Finesse.
Alternativt kan man bruke Sukrin+, som er dobbelt så søtt som sukker.
Næringsinnhold | Per 100 g |
---|---|
Energi | 0 kJ / 0 kcal |
Fett | 0 g |
Herav mettede fettsyrer | 0 g |
Karbohydrater | 100 g |
Herav sukkerarter | 0 g |
Herav polyoler | 100 g* |
Kostfiber | 0 g |
Protein | 0 g |
Salt | 0 g |
*Karbohydrater som ikke tas opp som energi i kroppen
Ingredienser: Søtningsmiddel (erytritol, steviaglykosider).