Tilbake
Bananmjöl, 400 g

Bananmel, 400 g Banan

Da Carla

45 kr
Veil.pris 45 kr
På lager

Du vil motta en e-post så snart produktet er tilbake på lager.
Steng
Vil du ha beskjed når produktet er tilbake på lager?
Avbryt
product.backinstock.successmessage
!
Slutt på lager. Motta en mail så snart produktet finnes på lager igjen..

Gratis frakt over 299 kr
Gratis retur
Tollfri leveranse


SKU #A153-02.MASTER | EAN 7340012502080

Bananmel fra Da Carla er et mel laget av grønne bananer. Dette melet kan erstatte ditt vanlige mel fra korn.

Les mer
Informasjon
Anmeldelser
Næringsinformasjon & ingredienser

Mel har en sentral del i baking og matlaging, men vanlig hvetemel og mel fra andre kornsorter passer ikke for alle. Det kan skyldes glutenintoleranse eller et valg å unngå slike matvarer. Da Carla presenterer derfor et helt naturlig alternativ, Bananmel.

  • Inneholder 100 % bananmel
  • Naturlig fritt fra gluten
  • Kan erstatte mel laget av tradisjonelle kornsorter

Bananmel er akkurat det det høres ut som, et mel som er laget av bananer. Man bruker bare  grønne bananer i produksjonen for å produsere et produkt som kan brukes på samme måte som ditt vanlige hvetemel. Det er imidlertid viktig å huske på at dette melet har litt anderledes egenskaper enn hvetemel så det er lurt å bruke ca 40% mindre bananmel enn mengden hvetemel i oppskriften.

Alle våre kornslag inneholder gluten, som er et protein. Ved glutenintoleranse kan man ikke spise disse produktene da det fører til store mege- og tarmproblemer. Bananmel er naturlig helt fri for gluten og er derfor en god erstatning. Dette melet passer også for deg som av andre grunner ekskluderer kornprodukter fra kostholdet.

Bananemel har en nøytral smak og egner seg derfor godt til alle typer baking og matlaging. Dette gjør at brødet ditt ikke smaker banan når du bruker dette melet. Du kan bruke Bananmel fra Da Carla til brød, kaker, vafler, paier, jevning og omtrent hva som helst der du vanligvis bruker vanlig mel.

Antall doseringer per pakke/Mengde bruk: Inneholder 400 g Bananmel. Bananmel kan erstatte vanlig hvetemel til 100%, men du må bruke omtrent 40% mindre enn mengden hvetemel som står i oppskriften. Perfekt til pannekaker, vafler, paier, brød, pizza, som jevning i sauser, babymat og smoothies.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Næringsinformasjon: 

Per 100 g 

Energi 

1459 kJ / 344 kcal 

Fett 

0,7 g 

-hvorav mettet fett 

0,3 g 

Karbohydrater 

77,4 g 

-hvorav sukkerarter 

2,8 g 

Fiber 

7,8 g 

Protein 

3,2 g 

Salt 

0 g 

 

Ingredienser og allergener:
Mel av grønne bananer.

Dette melet er naturlig fritt fra gluten.

Oppbevaring:
Oppbevares tørt i godt forseglet originalemballasje.