Black Bean Brownie
Svarte bønner gjør disse browniesene ordentlig saftige og mye sunnere enn den klassiske varianten. Absolutt verdt å teste!
Iingredienser 8 Biter
- 230 g g avrente svarte bønner
- 3 stk. egg
- 1 dl smeltet kokosolje
- 15 stk. dadler uten sten
- 1 dl kakao
- 0.5 dl mandelmel
- 1 ts bakepulver
- 0.5 ts vaniljesukker
- 1 klype salt
Fremgangsmåte
- Dekk en ildfast form med bakepapir og sett ovnen på 175 grader over- og undervarme.
- Skyll bønnene og kjør dem med stavmikser eller i en blender sammen med egg, kokosolje og dadler.
- Kombiner mandelmel, kakao, bakepulver, vaniljesukker og salt. Rør og bland det sammen med bønneblandingen.
- Fyll røren i formen og jevn den utover med en skje.
- Stekes i midten av ovnen i 15–20 minutter.
- Ta kaken ut av formen og la den avkjøles før servering.
Kjøp flere - opptil 20%