Tilbake
Kjøp flere - opptil 20%
Bokhvete Økologisk, 500 g

Bokhvete Økologisk 500 g

Biofood
Kjøp flere - opptil 20%
2 anmeldelser

69 kr
Veil.pris 69 kr
På lager
2 anmeldelser

Kjøp mer - spar mer:

1 stk

69 kr

2 stk

124 kr
-10%

3 stk

176 kr
-15%

4 stk

221 kr
-20%
Du vil motta en e-post så snart produktet er tilbake på lager.
Steng
Vil du ha beskjed når produktet er tilbake på lager?
Avbryt
product.backinstock.successmessage
!
Slutt på lager. Motta en mail så snart produktet finnes på lager igjen..

Gratis frakt over 299 kr
Gratis retur
Tollfri leveranse


SKU #A7025-3.MASTER | EAN 7330137014582

Biofoods Bokhvete Uten Skall er skrelt og økologisk dyrket bokhvete, klar til bruk. Et supert og glutenfritt alternativ til pasta, ris og bulgur!

Les mer
Informasjon
Anmeldelser
Næringsinformasjon & ingredienser

Biofoods Bokhvete Uten Skall er skrelt og økologisk dyrket bokhvete, klar til bruk. Et supert og glutenfritt alternativ til pasta, ris og bulgur!

Bokhvete – et spennende og naturlig glutenfritt produkt
Selv om bokhvete kan høres ut som en hvetevariant, er det ikke i slekt med vanlig hvete i det hele tatt. Bokhvete regnes for å være en slags mininøtt, og de vokser på en urt i gresslekten. Bokhveteurten er i slekt med blant annet rabarbra og engsyre.

Bokhvete for alle!
Skrelt bokhvete kommer fra en plante som er lettfordøyelig og skånsomt for magen, og er også helt raw. Det vil si at bokhveten du får her ikke har blitt varmebehandlet. Bokhvete Økologisk er selvsagt også et fullvegetabilsk produkt, og det har ingenting med hvete å gjøre til tross for navnet. Bokhvete egner seg dermed for både veganere, de som følger paleo- og andre raw-dietter og glutenallergikere.

Bokhvete Uten Skall fra Biofood har alle disse gode egenskapene:

  • Økologisk dyrket bokhvete
  • Kan brukes i stedet for pasta, ris eller bulgur
  • Naturlig glutenfritt
  • Mange bruksområder

En favoritt i kjøkkenskapet
Denne skrelte bokhveten fra Biofood vil bli en favoritt i kjøkkenskapet ditt! Bokhvete er et flott og glutenfritt alternativ til pasta, ris og bulgur, og den kan kokes i buljong på samme måte som ris. Du kan også bruke bokhvete i bakst og til å lage grøt.

Oppskriftstips
Fysen på å teste ut denne spennende nøtta? Lag en god grøt! Bokhvetegrøt er veldig populært over store deler av Øst-Europa, der den nytes både til frokost, som mellommåltid og til kvelds. Topp grøten med ønsket søtning, tørket frukt, syltetøy, bær, frø eller nøtter for en ekstra deilig og fristende rett!

Enkel bokhvetegrøt:
1 dl bokhvete
1,75 dl vann
1 dl melk
Valgfri topping

Fremgangsmåte: Ha vannet i en kjele og hell bokhveten oppi. Kok opp og la småkoke til vannet nesten har kokt inn. Tilsett 1 dl melk (plantebasert funker fint!) og kok videre i noen få minutter til ønsket grøtkonsistens.

Bruk: Supert alternativ til pasta, ris og bulgur! Kan også brukes til grøt og i bakst.

Næringsinnhold per 100 g:

Energi 1466 kJ / 350 kcal
Fett 1,7 g
- hvorav mettet fett 0,3 g
Karbohydrater 71 g
- hvorav sukkerarter 0,4 g
Protein 9,8 g
Fiber 0,8 g
Salt 0 g

Ingredienser: Skrelt bokhvete (Økologisk).

Opprinnelsesland: Kina

Oppbevaring: Tørt, mørkt og ved romtemperatur.

Øvrig: Dette produktet kan ikke erstatte et balansert og variert kosthold og en aktiv livsstil.

EU-cert

PL-EKO-07

Icke EU-jordbruk