Herlig sjokoladeduftende granola med kokos, kakao, nøtter og havregryn. Det fine med granola er at du kan ha i hva du vil. I og med at du lager den selv får du også full kontroll over hva den inneholder, og du kan styre hvor søt den skal være.
Ingredienser 1 Porsjon
3 dl Bokhveteflak
3.5 dl Havregryn
3 dl Puffet spelt
1 dl Cashewnøtter
1 dl Mandler
2 ss Kakaopulver
1 dl Agavesirup
1 dl Kokosolje
1 dl Gojibær
1 dl Kokoschips
2 ss Kakaonibs
Fremgangsmåte
Sett ovnen på 150 grader varmluft.
Kombiner de tørre ingrediensene i en bolle. Smelt kokosoljen sammen med honningen over lav varme og hell over tørrblandingen. Bland.
Fordel granolaen på et stekebrett med bakepapir. Stek i midten av ovnen i ca. 30 minutter. Vend og rist litt på blandingen av og til.
Avkjøles på stekebrettet før du tilsetter gojibær, kokos og kakaonibs.