Tilbake
Mother Earth Guarkärnmjöl Ekologisk 125 g

Guar Kjernemel Økologisk 125 g

Mother Earth

95 kr
Veil.pris 95 kr
På lager

Du vil motta en e-post så snart produktet er tilbake på lager.
Steng
Vil du ha beskjed når produktet er tilbake på lager?
Avbryt
product.backinstock.successmessage
!
Slutt på lager. Motta en mail så snart produktet finnes på lager igjen..

Gratis frakt over 299 kr
Gratis retur
Tollfri leveranse


SKU #A9002-06-16.MASTER | EAN 7340051817534

Dette økologiske guarkjernemel fra Mother Earth kan brukes i en rekke ulike oppskrifter, fra iskrem til sauser og brød.

Les mer
Informasjon
Anmeldelser
Næringsinformasjon & ingredienser

Guarkjernemel er et allsidig produkt med mange fordeler og bruksområder, noe som gjør det til et verdifullt tilskudd på kjøkkenet. Guarkjernemel brukes hovedsakelig som et glutenfritt fortyknings- og stabiliseringsmiddel, noe som gjør det til et utmerket valg for baking av glutenfrie produkter.

  • Økologisk
  • Glutenfritt melalternativ
  • Lite kalorier
  • Øker metthetsfølelsen mer enn vanlig mel

Guarkjernemel, utvunnet fra bølgene til guar-planten, er et allsidig produkt med ulike bruksområder. Opprinnelig stammer Guar fra en villvoksende, vestafrikansk art kalt Cyamopsis senegalensis, og navnet "Guar" kommer fra sanskrit-ordet "Gauahar", som betyr ku-fôr. Mother Earths guarkjernemel er fra India, der det har blitt dyrket i flere hundre år sammen med Pakistan.

Ved å redusere forekomsten av iskrystaller i iskrem og gi stabilitet i løsninger med pH mellom 3-7, bidrar guarkjernemel til en forbedret konsistens og smak i matlagingen.

En av fordelene med guarkjernemel er dens høye fortykningseffekt, som er omtrent åtte ganger bedre enn maisstivelse. I tillegg inneholder det nesten ingen kalorier, noe som gjør det til et populært valg for de som ønsker å redusere karbohydratene i kostholdet sitt. Dessuten passerer guarkjernemel tarmen uten å bli absorbert av kroppen, noe som gjør det til et godt alternativ for de som ønsker å øke metthetsfølelsen uten å øke kaloriinntaket.

Det er viktig å merke seg at guarkjernemel kan påvirke opptaket av medisiner og bør derfor ikke inntas tørt, da det kan svelle allerede i spiserøret. I stedet bør det blandes med væske og få svelle utenfor mage- og tarmkanalen før det konsumeres. Overdreven konsum av guarkjernemel kan også ha en avførende effekt, og det har blitt brukt som bulkemiddel i lang tid.

Näringsinnehåll per 100 g:

Energi 782 kJ/194 kcal
Fett  0,7 g
– varav mättat 0,35 g
Kolhydrater 83,9 g
-varav sockerarter 0 g
Protein 5 g
Salt (som natrium) 2 mg

Innehåll: Guarkärnmjöl

Ursprungsland: Indien

Ekocertifiering: SE-EKO-01