Disse lettkokte havregrynene er glutenfrie, med et gluteninnhold på mindre enn 20 ppm, noe som gjør dem trygge for personer med glutenintoleranse.
Disse lettkokte havregrynene er glutenfrie, med et gluteninnhold på mindre enn 20 ppm, noe som gjør dem trygge for personer med glutenintoleranse.
Havregrynene gjennomgår en skånsom varmebehandling før de tørkes og valses for å forhindre at fettsyrene harskner. De lettkokte havregrynene er delt før valsing for å gi en rask tilberedningstid og en myk konsistens.
Manna Glutenfrie Havregryn er allsidige og kan brukes i frokostblandinger, grøt og bakverk.
For å lage en porsjon havregrøt, kok opp 1,5 dl havregryn med 1,5 dl vann og 1,5 dl melk. Tilsett litt salt og la grøten småkoke i cirka 3 minutter. Hvis du foretrekker, kan melken erstattes med vann. Server grøten med smakfulle tilbehør som bær eller tørket frukt for en ekstra deilig frokost.
Per 100 g/ml:
Energi 1450.0 kj / 347.0 kcal
Fett 6.5 g
> Hvorav mettet 1.0 g
Karbohydrater 58.0 g
> Hvorav sukkerarter 1.0 g
Fiber 9.0 g
Protein 13.0 g
Salt 0.0 g
Ingredienser: Havregryn*
*økologisk
NO-ØKO-01
EU jordbruk