Saltå Kvarns økologiske morbær har en herlig smak og en konsistens som ligner myk vaniljekaramell.
Disse bærene dyrkes i østlige og sørøstlige Tyrkia og tørkes langsomt i solen. Mørbær er rike på kalsium, jern og fiber.
De er deilige å spise rett fra posen, men passer også utmerket i grøt, musli, bakverk og nøtteblandinger. Dryss litt morbær over en smakfull orientalsk gryte for å løfte smaken ytterligere!
Innhold
Økologiske morbær* *KRAV-sertifisert økologisk ingrediens
Næringsinnhold per 100 g
Energi 1500 kJ/360 kcal
Fett 1,8 g
hvorav mettet fett 0,8 g
Karbohydrater 71 g
hvorav sukkerarter 58 g
Fiber 12 g
Protein 3,4 g
Salt 0,02 g**
Kalium 1050 mg 53%*
Kalsium 330 mg 41%*
Jern 14 mg 100%*