Tilbake
Økologisk Amaranthmel, 500 g

Økologisk Amaranthmel, 500 g Amaranth

Da Carla

49 kr
Veil.pris 49 kr
På lager

Du vil motta en e-post så snart produktet er tilbake på lager.
Steng
Vil du ha beskjed når produktet er tilbake på lager?
Avbryt
product.backinstock.successmessage
!
Slutt på lager. Motta en mail så snart produktet finnes på lager igjen..

Gratis frakt over 299 kr
Gratis retur
Tollfri leveranse


SKU #A2221-348.MASTER | EAN 8015282001470

Et glutenfritt og økologisk mel av finmalte amaranthfrø fra Da Carla. Amaranthmel kan brukes til mye og er en kilde til protein og fiber.

Les mer
Informasjon
Anmeldelser
Næringsinformasjon & ingredienser

Et glutenfritt og økologisk mel av finmalte amaranthfrø fra Da Carla. Amaranthmel kan brukes til mye og er en kilde til protein og fiber.

Hva er amaranth?
Amaranth er et spennende frø med opprinnelse blant Sør-Amerikas urinnvånere. De mente blant annet at amaranth hadde kraften til å forlenge livet. Så virkningsfullt er kanskje ikke dette flotte utfrøet, men det har mange andre gode egenskaper!

Naturlig glutenfritt
Amaranth er et glutenfritt frø som minner om quinoa. Det er lettfordøyelig og en kilde til protein og kostfiber. Smaken er mild og litt nøtteaktig. Her får du altså et mel som inneholder både protein og kostfiber, helt uten gluten.

Økologisk Amaranthmel, 500 g fra Da Carla har mange flotte egenskaper:

  • Naturlig glutenfritt
  • Lav GI (glykemisk indeks)
  • Fritt for mettet fett og salt
  • Lavt sukkerinnhold
  • Proteinkilde
  • Høyt kostfiberinnhold

Amaranthmelets bruksområder
Dette glutenfrie og økologiske melet som består av finmalte amaranthfrø. Har en deilig og nøtteaktig søtlig smak. Dette melet lar seg fint kombinere med andre meltyper når du baker eller lager mat. Tilsett amaranthmel for en fiber- og proteinboost i pannekakerøra, havregrøten, det hjemmebakte brødet, ja, det er vel bare fantasien som setter grenser! Flere bruksområder Amaranthmel inneholder stivelse og kan dermed også brukes som glutenfri jevning når du skal jevne sauser, supper og lignende.

Glutenfritt = hever ikke
Hvis du vil bruke amaranthmel i et bakverk som skal heve, bør du sørge for at melblandingen du bruker ikke inneholder mer enn en fjerdedel amaranth for optimal heving. I bakst som ikke skal heve, som kjeks, pannekaker, vafler og lignende, er det bare å kjøre på med amaranth.

Bruk: Da Carlas Amaranthmel er utmerket å bruke når du baker og lager mat, f. eks. brød, paier, kaker og muffins samt til jevning av supper og sauser.

Næringsinnhold per 100 g:

Energi 1565 kJ / 374 kcal
Fett 6,5 g
- hvorav mettet fett 0 g
Karbohydrater 57 g
- hvorav sukkerarter 1,7 g
Protein 15 g
Fiber 9,3 g
Salt 0 g

Ingredienser: 100 % amaranth.

Oppbevaring: Mørkt, tørt og svalt.

Øvrig: Dette produktet kan ikke erstatte et allsidig og balansert kosthold og en sunn livsstil.

EU-cert

IT-BIO-006

Icke EU-jordbruk