Opplev forskjellen med SoftBake og nyt luftige bakverk uten gluten.
- Volum til glutenfritt brød
- Øker viskositeten ved oppvarming
- Skaper et mykt og luftig brød
- Forbedret konsistens
- Sprø skorpe
SoftBake er en nyhet innen glutenfri baking, bestående av hele 93% kostfiber. Softbake tar bakingen din til neste nivå ved å bidra med volum og luftighet som du aldri tidligere har opplevd ved glutenfri baking. Glutenfrie bakverk har ofte problemer med å oppnå riktig struktur og stabilitet, men med SoftBake er disse utfordringene en saga blott.
Bruk: Følg instruksjonene på pakken. Bruk Softbake ved glutenfri baking.
| Næringsverdi | per 100 g |
| Energiverdi | 790 kJ / 188 kcal |
| Fett | 0 g |
| - hvorav mettede fettsyrer | 0 g |
| Karbohydrater | 0 g |
| - hvorav sukkerarter | 0 g |
| Fiber | 93 g |
| Protein | 0 g |
| Salt | 1,2 g |
Ingredienser: HPMC (E464), bindemiddel