Lindroos Xantangummi gir dine glutenfrie bakverk spenst og stabilitet.
Lindroos Xantangummi er den perfekte ingrediensen for å erstatte gluten i dine bakverk.
Dette naturlig glutenfrie produktet, utvunnet fra mais, gir den konsistens, tekstur, elastisitet og spenst som trengs for å skape perfekte glutenfrie bakverk og brød. Med Lindroos Xantangummi kan du nyte herlig saftige og stabile bakverk uten kompromisser. Xantangummi passer perfekt til brødbaking, men også til kaker, boller og paier.
Bruk: Bruk xantangummi ved glutenfri baking.
Næringsverdi | per 100 g |
Energiverdi | 710 kJ/176 kcal |
Fett | 0 |
- hvorav mettede fettsyrer | 0 |
Karbohydrater | 0 |
- hvorav sukkerarter | 0 |
Fiber | 76,0 g |
Protein | 6,0 g |
Salt | 3,7 g |
Ingredienser: Xantangummi (konsistensmiddel).