Kjappkokte nudler av ferske egg og økologisk hvetemel. Perfekte til asiatisk matlaging. Egnet til koking, wokretter og fritering.
Kjappkokte nudler av ferske egg og økologisk hvetemel. Perfekte til asiatisk matlaging. Egnet til koking, wokretter og fritering.
Nydelige nudler
Finnes det noe å ikke like med nudler? De er utrolig lette å lage, passer til det meste, suger til seg smak som lite annet og er til og med en kilde til protein! Disse nudlene er også utmerket hurtigmat, siden de bare må koke i fire minutter.
Eggnudler ØKO fra Kung Markatta har supre egenskaper:
Tips til bruk!
Våre nydelige eggnudler fra Kung Markatta er helt fantastiske til asiatiske retter. De suger lett til seg deilige, sursøte sauser og har perfekt tyggemotstand. Vi har mange spennende produkter her i nettbutikken som virkelig kan ta woken til nye høyder. Ta en titt på tamari- og shoyusausene fra Renee Voltaire, for eksempel!
Kun tre økologiske ingredienser
Kung Markattas eggnudler er lagd med økologiske* råvarer. Nudlene består også av kun tre ingredienser; durumhvetemel, hvetemel og egg. Det er lett å holde styr på hva du får i deg med Kung Markattas kvalitetsprodukter, som bare inneholder det nødvendige og ingen kunstige tilsetningsstoffer eller konserveringsmidler.
*Sertifisert økologisk i EU
Bruk: Kokte nudler: Kok i rikelig med lettsaltet vann i ca. 4 minutter. Stekte nudler: Kok i rikelig med lettsaltet vann i ca. 4 minutter, skyll nudlene i kaldt vann og stek/wok med valgfrie grønnsaker.
Næringsinnhold per 100 g:
Energi | 1572 kJ / 371 kcal |
Fett | 2,1 g |
- hvorav mettet fett | 0,5 g |
Karbohydratre | 74 g |
- hvorav sukkerarter | 2,7 g |
Protein | 13 g |
Fiber | 0 g |
Salt | 0,1 g |
Ingrediensfortegnelse: HVETE**, DURUMHVETE**, ferske EGG** (10%).
** = EU-økologisk
Allergiinformasjon: Inneholder gluten (fra hvete) og egg.
Oppbevaring: Romtemperatur. Oppbevares utilgjengelig for barn.
Øvrig: Dette produktet kan ikke erstatte et balansert og variert kosthold og en aktiv livsstil.
DE-ÖKO-006
EU-jordbruk