En perfekt plantebasert erstatning for kjøtt – smakfull, allsidig og lett å tilberede!
Økologisk jackfrukt for den plantebaserte livsstilen – et smakfullt og allsidig alternativ til kjøtt!
Grønn Jackfrukt Naturell er høstet på Sri Lanka når den er umoden, noe som gir den sin unike tekstur og evne til å absorbere smaker fra krydder og marinader. Bruk den til å lage plantebaserte versjoner av klassiske retter som pulled pork, i gryter, supper eller rører.
Den er både smakfull og næringsrik, med lavt sukkerinnhold og fri for mettet fett. Alt i boksen, både den faste og flytende delen, er spiselig. Et fantastisk valg for et sunt og bærekraftig kosthold!
Energi | 178 kj / 43 kcal |
Fett | 0 g |
Hvorav mettet fett | 0 g |
Karbohydrater | 9.3 g |
Hvorav sukkerarter | 2.6 g |
Kostfiber | 5.3 g |
Proteiner | 1.3 g |
Salt | 0.2 g |
Jackfrukt* (53%), vann, limejuice* og havsalt. *Økologisk ingrediens. Avrent vekt 265 g. U-søtet, men inneholder naturlig forekommende sukker.
SE-EKO-01, EU/Icke EU-jordbruk