
Nyt mettende god risgrøt med hjelp av Mannas Risgryn.
- Fullkorn
- Økologisk
- Perfekt for risgrøt
Siden fullkornsris ikke er polert, beholder det sitt tynne brune skall som har en rikere smak enn vanlig hvit ris.
Manna Fullkorns Risgryn er blant annet perfekt for å tilberede tradisjonell risgrøt. Topp grøten med dine favoritter som tørket frukt, lønnesirup, kanel, kardemomme eller vaniljesukker for et ekstra deilig måltid.
Tilberedning:
- Mål opp 1 dl ris, 2 dl vann og 5 dl melk, samt litt salt.
- Kok opp vannet og tilsett salt og ris.
- La risen koke på svak varme til vannet nesten har kokt inn (ca. 15 minutter).
- Spe med melk og la risgrynene koke på svak varme under lokk til grøten har en passe tykk konsistens (ca. 75 minutter). Husk å røre om av og til.
Per 100 g/ml:
Energi 1529.0 kj / 361.0 kcal
Fett 1.9 g
> Hvorav mettet 0.5 g
Karbohydrater 77.0 g
> Hvorav sukkerarter 1.2 g
Fiber 1.9 g
Protein 7.5 g
Salt 0.023 g
Ingredienser: Rundkornet fullkornris*
*økologisk
NO-ØKO-01
EU jordbruk