
Økologisk Raw Mandelmør 250 g

Organic Raw Almond butter er et 100% økologisk, raw og vegansk mandelsmør som er laget av naturlige råvarer.
Organic Raw Almond butter er et 100% økologisk, raw og vegansk mandelsmør som er laget av naturlige råvarer.
Organic Raw Almond butter er et velsmakende produkt som passer for veganere. Mandlene er steinmalt på en temperatur under 42° C, som gjør at det naturlige næringsinnholdet bevares.
Mandelsmøret har en nydelig, rund og nøttete smak og er et mildere alternativ til for eksempel peanøttsmøret. Ha det på skiva, i smoothien, i kaker eller over isen. Mulighetene er mange! Nøttesmøret består av sicilianske, søte mandler som er behandlet på en temperatur under 49° C, derfor er dette er raw-produkt. Raw-produktene er alltid plantebaserte og 100% naturlige, og passer dermed utmerket for deg som er veganer eller er som bare er opptatt av kosthold.
Organic Raw Almond butter er:
- En proteinkilde
- Et naturprodukt og 100% naturlig
- Vegansk
- Allsidig og passer til mange retter og råvarer
Et allsidig produkt med mange nytteområder
Mandelsmøret har mange bruksområder og blir stadig mer populært! Mandelsmørets nytteområder er mange. Det er blant annet en kilde til umettet fett. Å erstatte mettet fett med umettet fett i kosten din bidrar til å opprettholde normale kolestrolnivåer i blodet, noe som viktig for mange av oss å tenke på. Og – den nydelige smaken og konsistensen er jo heller ikke å forakte!
Mange bruker mandelsmøret i kaker, desserter og til andre godsaker. Det er et naturlig søtt produkt, og du har dermed muligheten til å spare inn på det raffinerte sukkeret – nok en ting folk som bryr seg om helse og kosthold er opptatte av.
Næringsinnhold per |
100 g |
Energi |
2513 kJ / 632 kcal |
Fett |
54 g |
- hvorav mettet fett |
4.3 g |
- hvorav enumettet fett |
37.4 g |
- hvorav flerumettet fett |
10 g |
Karbohydrater |
6.5 g |
- hvorav sukkerarter |
4 g |
Fiber |
12 g |
Protein |
24 g |
Salt |
0 g |
Ingredienser: 100 % økologiske mandler.
Allergiinformasjon: Kan inneholde spor av hasselnøtt, valnøtt, cashewnøtt, pekannøtt, paranøtt, pistasjnøtt, makademianøtt og sesamfrø.