Tilbake
Kjøp flere - opptil 20%
Teffmel mørkt, 400 g

Teffmel mørkt 400 g

Biofood
Kjøp flere - opptil 20%
0 anmeldelser

89 kr
Veil.pris 89 kr
Utsolgt fra lager
0 anmeldelser

Kjøp mer - spar mer:

1 stk

89 kr

2 stk

160 kr
-10%

3 stk

227 kr
-15%

4 stk

285 kr
-20%
Du vil motta en e-post så snart produktet er tilbake på lager.
Steng
Vil du ha beskjed når produktet er tilbake på lager?
Avbryt
product.backinstock.successmessage
!
Slutt på lager. Motta en mail så snart produktet finnes på lager igjen..

Gratis frakt over 299 kr
Gratis retur
Tollfri leveranse


SKU #A7020.MASTER | EAN 7330137017866

Teffmel er lagd av malte teffkorn. Teff er et glutenfritt urkorn, og det inneholder både protein og rikelig med kostfiber.

Les mer
Informasjon
Anmeldelser
Næringsinformasjon & ingredienser

Teffmel er lagd av malte teffkorn. Teff er et glutenfritt urkorn, og det inneholder både protein og rikelig med kostfiber.

Spennende teffmel!
Teffmel mørkt er lagd av malte teffkorn som blant annet dyrkes i Etiopia. Teff er et glutenfritt urkorn, og det inneholder både protein og kostfiber. Mørkt teffmel fra BioFood er lagd av både skallet og kimen av teffkornet, det hele males til et mel. Dette melet er supert å bruke i stedet for andre meltyper.

Teff er glutenfritt
Teff er et glutenfritt korn, og det passer altså godt som fiber- og proteinkilde for de med cøliaki eller glutenintoleranse, og for veganere. Teffmelets gode egenskaper kan altså nytes av de aller fleste!

Star power
Teff trender stadig mer på nettet, og ryktene sier at både Gwyneth Paltrow og Victoria Beckham sverger til dette fiber- og proteinholdige urkornet fra Afrika.

Teffmel mørkt, 400 gram fra BioFood har mange gode egenskaper:

  • Glutenfritt mel
  • Kilde til protein og rikt på kostfiber
  • Økologisk
  • Kan erstatte annet mel helt eller delvis

Teff er hovedingrediensen i injera
Teff både dyrkes og brukes i stor skala i Etiopia. Det er bant annet hovedingrediensen i injera – en slags stor, grå surdeigspannekake som serveres til de fleste måltider i Etiopia. Å lage injera ses på som en kunst, og for å lage det må teffkorn males til mel og fermenteres i 72 timer med hjelp av surdeigsgjæring. Så stekes røren, og resultatet er en stor og svampaktig pannekake med kraftig surdeigssmak som er nydelig til skikkelig sterke etiopiske gryter og sauser.

Bruk: Brukes i baking eller som fortykningsmiddel i sauser, gryteretter o.l.

Næringsinnhold per 100 g:

Energi 1408 kJ / 333 kcal
Fett 2 g
- hvorav mettet fett 0,7 g
Karbohydrater 63,5 g
- hvorav sukkerarter 0 g
Protein 11,2 g
Fiber 8 g
Salt 0,03 g

Ingrediensfortegnelse: Teff*.

* = Økologisk sertifisert ingrediens

Allergiinformasjon: Kan inneholde spor av cashewnøtt, hasselnøtt, valnøtt, paranøtt, pistasj og mandel.

Oppbevaring: Tørt, mørkt og ved romtemperatur.

Øvrig: Dette produktet kan ikke erstatte et balansert og variert kosthold og en aktiv livsstil.

EU-cert

AT-BIO-301

EU-jordbruk